Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen Futsal 2014 – Dag 2

Det blev ett lite sämre resultat idag då semifinallagen i klasserna P00, P02 och F01/02 skulle kvalificera sig. Det var bara flicklaget som tog sig vidare. Som belåning kommer de att få möta Adolfsberg i en av tisdagens semifinaler.

För pojklagen gick det sämre. I båda klasserna fanns det ÖSK-lag som tog sig vidare till slutspelet. Men i resp. kvartsfinaler blev de utslagna efter oavgjorda resultat och straffsparksläggning. (Det är i alla fall så Bloggen tyder resultaten 6-7).

Nya tag i morgon för återstånede klasser. Då är det P01, P04 och F03/04 som spelar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.