Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen Futsal 2014 – Dag 1

Inga större överraskningar dag 1 av Örebrocupen i futsal. ÖSK fick med ett lag till semifinal i dagens alla tre klasser: P99, F99/00 och P03. I de två äldre klasserna verkar det ha varit det mest rutinerade laget som kom längst.

För dagens ÖSK-prestation svarade nog ett av breddlagen i P99. De gick till kvartsfinal efter att ha slagit ut ett av U-truppens lag tack vare en bättre målskillnad. Det inbördes mötet slutade 0-0. I kvartsfinalen blev dock IK Sturehov för svåra. Hovet vann komfortabelt.

I semifinalen på tisdag möter ÖSKs kvarvarande lag i P99 just Sturehov. Flickorna i F99/00 kommer att få möta Bråtens IK. ÖSK Vit, som i kvartsfinalen i P03 slog ut ÖSK Röd, möter i sin semifinal överraskningslaget Simon SK.

I morgon (söndag) spelar P00, P02 och F01/02 sina gruppspelsmatcher.

Bloggen skall då försöka ha en åskådare på plats. Dagens besök fick ställas in på grund av diverse logistiska problem (läs punktering på två cyklar och en generator som inte är helt kurant).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.