Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-DM, spelordning klar

Igår spelades de sista matcherna i futsal-DM:s gruppspel (så när som hos herrarna) och idag föreligger spelordningen (så när som för herrarna). Snabbt jobbat på ÖLFF:s kansli. Själva ”lottningen” bjuder inte på några överraskningar – främst för att det inte sker någon lottning. I stället sorteras lagen ihop enligt principen ”Bäst mot Sämst” i gruppspelet etc.

För ÖSK-lagen gäller att det blri IK Sturehov som så att säga blir huvudmotståndare. Tre av de fem ÖSK-lagen – Dam, F17 och P15 – möter sina grannar på Söder. P17 ställs mot IFK Kumla medan F15 spelar mot Hovsta IF.

Jag har lagt in matcherna i ÖSK-kalendern. Den finner man genom att klicka på den vackra ÖSK-loggan uppe i den högra kolumnen. Dessutom kan man ju integrera den i sin kalender på PC och/eller smartphone.

I den högra kolumnen, fast längre ned, finns dessutom hela spelprogrammen i de fem klasser ÖSK ställer upp i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.