Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cup Byggnads: Slutspelstruppen

Gabriel Fernsten är en av sju ÖSKare som reprsenterar ÖLFF i Cup Byggnads.

Gabriel Fernsten är en av sju ÖSKare som reprsenterar ÖLFF i Cup Byggnads.

ÖLFF:s förbundskaptener Peter Widlund och Morgan Strandberg har nu tagit ut den trupp som skall representera distriktet i Distriktcupens slutspel. Ja slutspel är väl egentligen inte en helt korrekt benämning, fastän SvFF har valt att kalla gruppspelet så. De fyra gruppspelssegrarna går nämligen sedan vidare till semifinalspel och det är väl egentligen först då man kan börja tala om slutspel.

Hur som helst med det. Örebroarna reser till Jönköping den 9 – 11 januari och kommer där att möta först Halland (9.1) och sedan Värmland (11.1). Båda motståndarna klarade av kvalet som gruppsegrare. Speciellt Halland, som i sin grupp höll både Västergötland och Göteborg bakom sig, bör ha ett riktigt starkt lag i den här åldersgruppen.

De två förbundskaptenerna har tillsammans med ÖSKs Ted Larsson, som är målvaktsinstruktör, tagit ut följande sju ÖSKare till truppen: Jack Meehan (mv), Gabriel Fernsten, Alex Hahne, Kevin Johansson, Viktor Franssila, Marcus Karlsson och Almin Masic.

Av ÖSKarna är Jack Meehan och Almin Masic ”underåriga” (dvs. födda 1999) medan Gabriel Fernsten tillsammans med Jack har tagit sina platser i distriktslaget trots att de inte tillhört ÖSKs U17-trupp.

ÖLFF: P98 20141228 samt 20140107-08 kallelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.