Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söderdamerna drog ett streck

Med lite drygt två veckors marginal har ÖSK Söder Dam nu avslutat verksamhets- och spelåret 2014 genom en kombinerad säsongsavslutnings- och julfest. Utöver mat, dryck och trevligt sällskap delades även ett antal mer eller mindre fantasifulla priser ut. Bloggen har valt att koncentrera sig på tre av dessa.

Most Valued Player 2014: Sabina Håkansson.

Sabina Håkansson - årets MVP

Sabina Håkansson – årets MVP


Motivering: Sabina Håkansson har under hela året gjort vad som varit bäst för laget, hon har spelat i alla lagdelar för lagets bästa och aldrig någonsin klagat över det. Hade fotbollen assists på hockeymanér skulle nog Sabina vunnit poängligan ”all time high”.


Årets spelare 2014: Hanna Åbom.

Hanna Åbom.

Hanna Åbom.


Framröstad av lagkamrater och ledare, med motiveringar som: ”En spelare som alla lag vill ha”, ”En bra lagkompis”, ”Hade aldrig vunnit serien utan henne”, ”Stabil säsong”, ”Alltid positiv”, ”Grym helt enkelt”


Conny minne 2014: Klara Thorsén.

Klara Thorsén

Klara Thorsén


Motivering: Har på ett föredömligt tagit ansvar för sina kamrater oavsett ålder. Har alltid ställt upp när det behövts. Har tagit stora kliv i sin utveckling under året. Har oftast att leende på läpparna. Har varit lagkapten under året och Har visat en ett brinnande intresse för klubb och egen utveckling.

Även Bloggen sällar sig givetvis till gratulanterna.

Mer om säsongssavslutning och utmärkelser kan man läsa under rubriken: Söder dams julfest avklarad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.