Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cup Byggnads: ÖLFF gick till slutspel

Vid dagens uppsamlingskval på Kumla IP besegrade örebrodistriktets 98:or sina gäster från Bohuslän med 4-1. Detta efter en stark andra halvlek – i halvtid ledde nämligen bortalaget med 1-0. ÖLFF:s mål gjorde av Tidjani Diawara (IFK Norrköping) 2, samt av Simon Danielsson, IFK Kumla och Calle Berg, Karlslunds IF. Inga ÖSK-mål den här gången alltså, men en hel del ÖSKare i truppen.

ÖLFF är alltså vidare till vad som kallas Slutspel, men egentligen ”bara” är de grupper där de fyra semifinallagen skall sorteras fram. Slutspelet avgörs i mitten av januari. Troligast verkar vara att ÖLFF reser till Jönköping den 9-11 januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.