Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsmatch mot GIF Sundsvall

ÖSK har lagt in ytterligare en träningsmatch i sin planering. Den kommer att spelas på Behrn Arena mot de återbördade allsvenskingarna från GIF Sundsvall den 21 mars. Samma helg för övrigt som semifinalerna i Svenska Cupen skall spelas. Men ”Den dagen den sorgen”, antar jag man resonerar hos ÖSK. Eller kanske snarare ”Den dagen den glädjen”.

ÖSKs träningsmatcher samt en hel del annat smått och gott som till exempel futsal-DM matcher, ungdomsturneringar etc. finns inlagda i Bloggens ÖSK-kalender. Den når man via ett klick på ÖSK-loggan i den högra kolumnen. Eftersom det är en Google-kalender som jag gjort delbar kan man även prenumerera på den och få den integrerad i sin smartphone-kalender (om man vet hur man skall göra).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.