Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P98: Klara för DM-slutspel

Lidköpingsförvärvet Hampus Lundgren gjorde tre mål då IFK Kumla besegrades.

Lidköpingsförvärvet Hampus Lundgren gjorde tre mål då IFK Kumla besegrades.

ÖSKs 98:or, som i futsalsammanhang tävlar under klassbeteckningen P17 (beroende på att DM-tecknen fördelas på andra sidan nyårshelgen), säkrade i kväll en plats i DM-slutspelet. Detta genom att besegra gruppledande IFK Kumla med 6-5. En seger som säkert gladde spelare och ledarstab, eftersom just IFK Kumla är ett lag man brukar ha väldigt svårt för utomhus.

Segern var dessutom säkert extra skön, eftersom ÖSK valt att med något undantag (Kevin Johansson) inte låta de som skall spela Cup Byggnads i helgen vara med. Något som inte gällde Kumla, som verkar ha kommit med sitt starkaste lag. ÖSK med bara 8 spelare i matchtruppen hade dessutom lånat upp Anton Söderman och Samuel Oskarsson från 99-orna.

ÖSKs Hampus Lundgren var hemmalagets bästa målskytt med tre gjorda mål. Dessutom bidrog Adem Greku, Oscar Sandberg och Anton Söderman med var sitt. Det kan väl också vara värt att notera att Simon Danielsson stod för alla fem kumlamålen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.