Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Roland Andersson tränar Forsby

Roland Andersson (Foto: Forsby FF)

Roland Andersson (Foto: Forsby FF)


Söderdamernas tidigare tränare Roland Andersson har nu ett nytt lag att träna. Efter det att han lämnade ÖSK Söder Dam har han gjort ett kortare inhopp som tränare för div 4-laget (herr) Medåkers IF. Inför den kommande säsongen blir det nu Forsby FF som kommer att dra nytta av hans fotbollskunnande. Forsby från Köping spelar i samma div 1-serie och söderdamerna kommer således att ha ett bekant ansikte framför motståndarnas avbytarbänk. Om det nu är någon kvar i laget sedan den tiden.

Det var i juni 2011 som Roland lämnade Söder Dam (jo, tiden går). Hans sista match som ansvarig var mot IK Huge. Av de spelare som ställde upp i den matchen finns fortfarande Sandra Johansson, Emma Tivemo och Ida Scherling kvar i Söders trupp. (Tiden, som sagt var).

Magazin24: Han tar över Forsby FF
Bärgslagsbladet: Han tar över Forsby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.