Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK inleder mot Forward

Det blir en tidig start på träningsmatchandet nästa år. ÖSK bör ju helst ha hunnit komma i någon slags (bra) form tills dess att Atlantic Cup börjar i månadsskiftet januari – februari. I den möter ju ÖSK två danska topplag.

Redan tidigare visste vi, att ÖSK kommer att matchas mot Åtvidabergs FF den 23 januari. Den matchen spelas dock tyvärr på bortaplan. Det kommer ändå att finnas en möjlighet att få se ÖSK på hemmaplan innan cupmatcherna i Portugal. I papperstidningen kan man idag nämligen läsa, att det finns en match mot BK Forward inplanerad lördagen den 17 januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.