Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cup Byggnads – uppsamlingsmatch

ÖSKs Jack Meehan har ett år tillgodo på de flesta i ÖLFFs Cup Byggnads-trupp.

ÖSKs Jack Meehan har ett år tillgodo på de flesta i ÖLFFs Cup Byggnads-trupp.

ÖLFF:s 98-or kom tvåa i det inledande gruppspelet i SvFF:s distriktscup  – efter Östergötland, men före Södermanland. Det betyder, att man fortfarande har en möjlighet att kvala sig vidare i turneringen genom en vinst över Bohuslän. Denna avgörande match spelas på Kumla IP den 14 december.

Som en förberedelse inför kvalmatchen har ÖLFF kallat en 18-mannatrupp för förberedelseträningar den 8 och 10 december på Lugnets konstgräs. Följande sju spelare från ÖSK ingår i den kallade truppen: Jack Meehan (mv, -99), Alex Hahne, Gabriel Fernsten, Kevin Johansson, Burin Jankaew, Marcus Karlsson och Almin Masic (-99).

Bloggen är dock inte helt säker på att det blir exakt denna trupp som kommer att spela matchen. Saknas gör de två utflyttade spelarna Diawara och Franck samt ÖSKs Viktor Franssila, vilka alla tre väl borde ha varit med om de är tillgängliga och spelbara.

1 kommentar – kommentera

Peder

Viktor är bortrest i helgen. Gustav o Teddy är uttagningsbara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.