Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Patrick Ingvarsson tackar för sig

Efter 6 år som ansvarig tränare lämnar Patrick Ingvarsson Ekäng och Grönpepparpark.

Efter 6 år som ansvarig tränare lämnar Patrick Ingvarsson Ekäng och Grönpepparpark.


Efter sex år i ÖSK-sfären, först i ÖSK Ungdom och sedan med ÖSK Söder byter söderherrarnas huvudtränare Patrick Ingvarsson klubb inför nästa säsong. Patrick går tillbaka till Real Örebro, som han tränade innan han kom in i ÖSKs ungdomsverksamhet. På Söders hemsida tackar han för sig och ser tillbaka på sex år med både höjdpunkter och svackor.

ÖSK Söder Herr: Tack för mig! (Patrick Ingvarsson)

Tillsammans med Patrick lämnar flera av de spelare som varit med några år. Att fortsätta i div 6 kändes väl inte så inspirerande, antar jag. Samtidigt innebär ju en nedflyttning alltid något av en naturlig uppbrottssignal. Vilket ÖSK Söders herrlag fått uppleva ett antal gånger under de senaste åren.

Till Real Örebro och spel i div 5 går följande spelare: Martin Ingvarsson, Alessandro Eni, Davide Bracaglia, Rafail Kiose, Sharmarke Guutale Ahmed, Johan Karlsson, Gaston Zitelli och Philip Wireklint.

Pontus Björkman går till Latorp IF (div 4)

Julius Jadling återvänder till Glanshammars IF (div 5)

Lucas Carlén har ännu inte bestämt sig för var han skall spela.

Av ledarna följer Antonio Eni (lagledare) och Gustav Isacsson (assisterande tränare) med Patrick till Real Örebro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.