Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tränarbyte hos Söder Herr

Igår ledde Patrick Ingvarsson sin sista träning med ÖSK Söders herrlag och på söndag kommer Reinerth Gustavsson, lagets nya tränare, att presentera sig för att sedan ge grabbarna en timslång sejour på Ekängsplasten. Alla 97-or och 98-or från ÖSK Ungdom samt  Söders spelare från det här året är välkomna.

Det kommer nog att bli en hel del förändringar i spelartruppen inför nästa säsong. En hel del välbekanta namn har försvunnit från lagets hemsida. Å andra sidan kan man redan räkna in fyra nyförvärv som tydligen följer med Reinerth från SMÅ IF.  De nya är: Fredrik Jonsson, Johan Karlsson, Pontus Reinholdsson och Christian Mossberg. Än så länge okända namn för Eyravallsbloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.