Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Syrianska testar Coralic

En knippe målgörare från en träningsmatch mot Arboga Södra, försäsongen 20122. Från vänster Kalle Holmberg (nu i ÖSK), Fedja Jelecak (Örebro Syrianska), Anel Coralic (Örebro Syrianska), Daniel Björnqvist (ÖSK) och Adam Eriksson (GAIS).

Ett knippe målgörare från en träningsmatch mot Arboga Södra, försäsongen 2011. Från vänster Kalle Holmberg (nu i ÖSK), Fedja Jelecak (Örebro Syrianska), Anel Coralic (Örebro Syrianska), Daniel Björnqvist (ÖSK) och Adam Eriksson (GAIS).

Syrianska FC kommer att testa den före detta talangtruppsspelaren Anel Coralic, skriver NA. Södertäljeklubben har som vanligt hög omsättning på spelarsidan och passar på att testa ett antal nya spelare. Träningmatcher finns inplanerade i morgon onsdag mot Södertälje FK samt på söndag mot Vasalunds IF.  Skulle det inte bli något kontrakt med Syrianska skall det även finnas intresse från lokala klubbar, skriver tidningen.

NA: Coralic provspelar med superettanlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.