Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bärkroth tar tid på sig

NA har kollat läget med Nicklas Bärkroth. Göteborgaren, som de senaste två säsongerna har spelat för Brommapojkarna, sitter i något av en guldsits med ett utgånget kontrakt och flera klubbar som sägs vara intresserade av att få med honom i sin spelartrupp inför kommande säsong. Förutom från ÖSKs sida lär det finnas intresse för honom från Helsingborgs IF, BK Häcken och IFK Norrköping.

Med så många klubbar potentiellt inblandade i en budgivning lär det finnas en hel del för Bärkroth att fundera över och förhandla om så det är inte så konstigt att det tar tid innan han bestämmer sig.

Trots att Brommapojkarna åkte ur Allsvenskan efter en mycket svag säsong, anses Bärkroth ha svarat för en bra säsong. Han startade i 26 matcher, blev inbytt i 2 och utbytt i 14 (minutsnittet låg på 81 minuter). Han gjorde bara ett mål, men finns noterad för 10 målgivande passningar för ett inte speciellt målfarligt lag (bara 28 gjorda mål).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.