Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Fortsättning i Tullängsskolan, mm

ÖSK Söders futsaldamer har väl knappt hunnit hämta andan efter lördagens Frövikross innan det är dax för ett riktigt lokalderby. I kväll är det fjolårets DM-semifinalmotståndare Lillån FK, som står för motståndet. I januari slutade DM-semifinalen med en ytterst knapp 1-0 vinst för Söder efter mål av Sara Sandberg.

Till kvällens match har coach Collgård tagit ut följande trupp: Cassandra Söder (mv), Klara Thorsén, Lova Händel, Silvia Erkisi, Frida Bremer, Sabina Forsberg, Sandra Johansson (k), Emma Tivemo och Hanna Åbom.

Det blir alltså två kompletta utefyror i kväll och alla målgörarna från Frövi är med. Ett utmärkt tillfälle för Frida Bremer att efter de fyra Frövimålen nu koppla ett ordentligt grepp om skytteligaledningen. Detsamma gäller för övrigt även Emma Tivemo, som ju bara ligger ett mål bakom Frida.


Från futsalsidan noteras även, att ÖSK U16 besegrade Karlslunds IF med 3-0 i DM-gruppspelet. Detta trots att delar av förra omgångens lag var med U-truppen i Malmö för att spela gräsfotboll. Riktigt bra jobbat med andra ord. Målgörare var Burin Jankaew, Björn Lemte och Oscar Sandberg. I Malmöresenärernas frånvaro stöttade Beroa Rahman, Hassan Hussain, Anton Söderman och Samuel Oskarsson från U15 upp laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.