Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Frövikross på lördagsförmiddagen

Med ett mållöst möte i Bergslagens Cup för några veckor sedan (0-0) och med en hel del problem med Frövi under tidigare år var Bloggen faktiskt lite tveksam hur ÖSK Söder Dam skulle klara av bortamatchen mot Frövi IK. Speciellt som man enligt matchkallelsen inte ens fick ihop till två hela fyror.

Det visade sig dock att förhågorna var förhastade och ogrundade. Tack vare en nyanländ småländsk målmaskin (Frida Bremer 4) och den alltid målsäkra Emma Tivemo (3) rann siffrorna iväg. Att sedan Sabina Forsberg (2) lämnade ett värdefullt bidrag till målfabrikationen gjorde inte saken sämre.

ÖSK Söder Dam: Storvinst mot Frövi IK

Jonas Ask rapporterade från matchen via söderdamernas Twitterkonto.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.