Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tre vill ha Bärkroth

FotbollDirekt skriver idag, att Brommapojkarnas ytter Nicklas Bärkroth är en eftertraktad spelare. Tre allsvenska klubbar påstås vara ute efter hans namnteckning av vilka ÖSK lär vara en. De andra intressenterna skall vara IFK Norrköping och BK Häcken.

Enligt FD så är det östgötarna som ligger bäst till i kapplöpningen. Bärkroth själv tycker att alla tre alternativen är bra klubbar, vilket väl får tolkas som att han fortfarande försöker förhandla fram förmånligare anställningsvillkor.

FotbollDirekt: Tre namngivna allsvenska klubbar i race om Blåvittfavorit
NA: ÖSK vill ha BP-stjärnan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.