Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Frövi nästa

ÖSK Söder Dam har lagt ut den trupp som dragit vinstlotterna och därför får åka till Frövi för att spela futsal på lördag. Lite oroväckande är det väl iofs., att det ser lite tunnt ut i truppen. Detta eftersom man inte ens verkar få ihop till två stycken utefyror. Men det går kanske bra ändå, även om just Frövi är ett lag som söderdamerna brukar ha en hel del besvär med i seriesammanhang

Lördagstruppen ser ut på följande sätt (enligt hemsidan): Cassandra Söder, Lisa Sundell, Klara Thorsén, Filippa Jägerhill, Frida Bremer, Sabina Forsberg, Sandra Johansson (k) och Emma Tivemo.

Ett intressant namn i sammanhanget är Frida Bremer. Intressant, eftersom hennes namn ännu inte förekommit bland nyförvärven. Även om hon spelar futsal med söderdamerna behöver det ju inte betyda, att det blir gräsfotboll också för hennes del. Fast det lutar nog åt det hållet. Frida kommer från Nässjö, men studerar nu i Örebro. För sitt lag Nässjö FF i div 2 gjorde hon i år 17 mål på 18 omgångar så det verkar väl som om det rör sig om en anfallare ;-).

Smålandstidningen: Nyförvärv till NFF

Tidningsartikel handlar väl mest om NFF:s nyförvärv, men man konstaterar även att Bremer kan vara förlorad för smålänningarna. Hon tränar med Örebro SK Söder, som kvalade till till elitettan, rapporterar tidningen.

Där ser man – årets resultat har givit en del status trots allt,  även om den första av höstens kvalmatcher inte var någon rolig historia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.