Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ny tränare för ÖSK Söder Herr

ÖSK Söder skriver på sin hemsida, att man nu har gjort klart med en ny tränare för kommande säsong. I fortsättningen blir det Reinerth Gustavsson, som kommer att ansvara för lagets trä- och matchningar.  Reinerth kommer närmast från motsvarande uppgift i SMÅ IF och har tidigare även tränat Finnerödja samt varit assisterande i Frövi IK.  Söders nya tränare är 44 år och har enligt egen uppgift spelat fotboll sedan han var 5. Så det bör finnas en hel del erfarenhet att dra nytta av.

För att vara Söder får man väl säga att man snabbt kommit till skott den här gången med att ordna fram en ny tränare. Innan Patrick Ingvarsson tog över ansvaret för några år sedan och svarade för stabilitet på posten var det inte speciellt ofta man hade klart med en ny tränare före årsskiftet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.