Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Olausson till IK Frej?

Fotbolltransfers.com skriver idag att Piteås mittback William Olausson kan hamna i Superettan hos nyuppflyttade IK Frej. Enligt siten har varken ÖSK eller AIK gått vidare med en eventuell värvning. Det har däremot div 1-laget Vasalund gjort, vilket dock inte verkar fresta Olausson (som väl inte ser AIKs samarbetsklubb Vasalund som en inkörsport).

Jag hade nog inte räknat med att ÖSK skulle huga på Olausson utan att se honom i träning. Den möjligheten har inte funnits än eftersom truppen är på novembersemester. Men om Olausson funderar på Frej så betyder det säkert att ÖSK redan sagt sitt om saken. Att hämta en 24-årig mittback från div 2 verkade hur som helst rätt långsökt.

Fotballtransfers.com: William Olausson kan hamna i IK Frej Täby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.