Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Två 98-or till SvFF:s breddelitläger

Alex Hahne

Alex Hahne


Svenska Fotbollförbundet har kallat närmare ett 70-tal 16-åringar till höstvinterns breddelitläger på Bosön i slutet av den här månaden. Bland de kallade återfinns Alex Hahne och Viktor Walldén från ÖSK.

Uttagningarna baseras förmodligen delvis på deras insatser under distriktscupens gruppspel. Jag hade själv räknat med att Marcus Karlsson borde vara den som stod närmast på tur att bli uttagen, men det tyckte man uppenbarligen inte från förbundshåll. Dessutom borde väl Viktor Franssila komma med när man gör ett svep på 70-talet spelare i åldersgruppen.

Alex och Viktor var de enda uttagna spelarna från örebrodistriktet. Bland deltagarna återfinns dock Gustaf Franck, IF Elfsborg (tidigare Karlslunds IF) och Tidjani Diawara, IFK Norrköping (tidigare Rynninge IK).

SvFF: P16-läger på Bosön

Viktor Walldén

Viktor Walldén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.