Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kamara till Grekland?

Alhassan Kamara: Agent Mörk jobbar på en försäljning.

Alhassan Kamara: Agent Mörk jobbar på en försäljning.

NA har varit i kontakt med Alhassan Kamaras agent Patrick Mörk (eller om det nu var tvärtom). Agent Mörk har då ”avslöjat”, att det finns/har funnits ett intresse för Kamara från den grekiska storklubben Panathinaikos.

Oturligt nog har dock klubbens sportchef, som verkar ha varit den person som tydligen var mest intresserad av Kamara, just fått sparken. Därför får nog den potentiella övergången nu betraktas som mindre sannolik. Den optimistiskt lagde agenten hävdar dock, att den före detta sportchefen rekommenderade ett köp av Kamara i samband med att han lämnade klubben. Vad det nu kan vara värt – han fick ju trots allt sparken.

Ifall det nu inte skulle bli någon övergång till den grekiska klubben finns det enligt Mörk ytterligare några spår att följa.

Om ÖSK är lika intresserade av att få Kamara såld som Mörk verkar vara framgår inte. Rent allmänt är väl en vinterövergång till ett lag i Europa inte lika bra som om den sker under sommaren. Under vintrarna handlar det mest om att lappa och laga ihop klubbar och spelartrupper som inte fungerar som det var tänkt.

NA: ”Crespos” agent bekräftar storklubbens intresse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.