Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

John Fägersten – veckans örebroare

John Fägersten vald till Veckans Örebroare av lokalpressen.

John Fägersten vald till Veckans Örebroare av lokalpressen.

Den uppmärksamme tidningsläsaren – som inte bara läser sportsidorna i NA – uppmärksammade kanske redan i morse, att tidningens Stadsliv-avdelning idag utsett John Fägersten till Veckans Örebroare. Detta på grund av att han av sina lagkamrater i ÖSK Söder utsett honom till årets Bäste Kompis.

Killen med de enorma inkasten tog tidigt steget över från ÖSK Undom till ÖSK Söder – han var väl bara 15 eller 16 då. I Söder har han sedan etablerat sig som en pålitlig och stabil försvarsspelare, som dock även får offensiva uppdrag varje gång det drar ihop sig till inkastslägen med motståndarlagets inom synhåll (höll jag på att skriva). För visst kastar han in bollen i straffområdet.

NA: Kärlek är nyckelordet för ”Veckans örebroare”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.