Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Det började väl rätt bra i alla fall

Söderdamerna förlorade sin första futsalmatch i årets gruppspel. Fjolårsfinalisterna blev för svåra – inte så mycket att säga om det. Kumlingarna brukar kunna ställa bra lag på benen och Söders bästa tid brukar hur som helst inte infinna sig förrän efter nyårshelgen (av någon anledning). Någon större anledning till oro beträffande avancemang till distriktets slutspel skall man inte ha trots kvällens förlust. Dit gör nämligen fem av de sku lagen i gruppen.

Söder Dam: Börjar som vi brukar

Jonas Ask rapporterade från matchen:


En riktigt bra start med andra ord. Men sedan kom uppförsbacken.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.