Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cup Byggnads och Kommunal

Nu till helgen avgörs den första gruppspelsomgången i distriktscuperna Byggnads resp. Kommunal. Örebrodistriktets spelare får den här gången fördelen av hemmaplan – i alla fall de som bor i Kumla. Motståndarna kommer (som så många gånger förr) från Östergötland och Södermanland.

Cup Byggnads – P98
Följande spelare har tagits för att representera ÖLFF: Gustav Franck IF Elfsborg, Jack Meehan Örebro SK, Mikael Issa BK Forward, Georg Shamon BK Forward, Alex Hahne Örebro SK, Viktor Fransilla Örebro SK, Gabriel Fernsten Örebro SK, Marcus Karlsson Örebro SK, Mattias Persson Örebro SK, Tidjani Diawara IFK Norrköping, Kevin Johansson Örebro SK, Almin Masic Örebro SK, Simon Danielsson IFK Kumla, Rodin Deprem Rynninge IK, Oscar Lado, Rynninge IK, Pontus Åberg IFK Kumla, Joel Bengsson IFK Kumla och Burin Jankeaw Örebro SK.

Distriktsförbundskaptener: Morgan Strandberg, Peder Widlund samt Målvaktsinstruktör: Ted Larsson (ÖSK)

Noteras kan att ÖSK:s Jack Meehan (född -99) har tagit den ena målvaktsplatsen. Ett nytt namn med ÖSK som klubbadress är Kevin Johansson (tidigare Karlslunds IF). Ett ännu nyare är Mattias Persson. Mattias har hittills spelat för IFK Kumla, där han ingått i A-truppen och varit med i majoriteten av klubbens div 3-matcher i år.

Utöver spelarna i ÖLFF:s lag är de två ÖSKarna Oliver Kåhed och Viktor Walldén uttagna för Värmland.

2014-11-07 19:00 Örebro – Södermanland Idrottsparken
2014-11-08 15:00 Södermanland – Östergötland Idrottsparken
2014-11-09 13:00 Östergötland – Örebro Idrottsparken

Cup Kommunal – F98.
Till flicklaget är följande spelare uttagna: Emelie Alfredsson Frövi IK, Matilda Lang IFK Hallsberg, Angelica Persson IFK Hallsberg, Maja Regnås IK Sturehov, Josefine Nyängen, Lillån FK, Frida Cannesjö Lillån FK, Maja Nyqvist Lillån FK, Sejde Abrahamsson KIF Örebro, Elin Adolfsson KIF Örebro, Wilma Moberg KIF Örebro, Elin Palmér KIF Örebro, Ingrid Gunnarsson Skyllbergs IK, Sabina Forsberg ÖSK Söder, Lova Händel ÖSK Söder, Freja Olofsson ÖSK Söder, Amanda Nordenby ÖSK Söder, Sofia Andersson Gustafsson ÖSK Söder och Filippa Jägerhill ÖSK Söder.

Distriktsförbundskaptener är Niclas Collgård (ÖSK) och Daniel Zetterlund. Spelarutbildare är Tony Kihlberg.

2014-11-07 17:00 Örebro – Södermanland Idrottsparken
2014-11-08 13:00 Södermanland – Östergötland Idrottsparken
2014-11-09 11:00 Östergötland – Örebro Idrottsparken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.