Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Södra Svealand igen

SvFF:s förslag till serieindelning innebär inte några större förändringar jämfört med innevarande år för Söder Dam. Serietillhörigheten blir densamma och detsamma gäller till stora delar även för motståndet. Utöver fem stockholmslag, vilka det blir är ännu inte bestämt, kommer motståndet att bestå av Västerås IK, Västerås BK 30 samt Forsby FF från Köping. Dessutom blir det precis som förra året resor till Nyköping (IFK) och till Visby (P18 IF). Slutligen kommer möjligheten att få spela bortamatcher på Pettersberg/Grenadjärvallen som en nyhet. Där spelar nämligen uppkvalade Rynninge IK. Bland lagen som man (eventuellt) kommer att sakna återfinns årets serietvåa Smedby AIS, som flyttats över till Mellersta Götaland.

Serieförslag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.