Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Narving första nyförvärvet

4744860_large_Moa Narving
Söderdamerna skriver på sin hemsida, att man kommit överens med Moa Narving, att hon kommer att representera klubben under det kommande året. Moa har tidigare representerat bland annat KIF Örebro och har 19 damallsvenska matcher med sig i erfarenhetsbanken. Under de två senaste åren har det dock varit rätt sparsamt med fotboll för den defensivt inriktade spelaren. År 2013 förstördes av skador och under fjolåret blev det till större del spel i moderklubben Sköllersta IF.

ÖSK Söder Dam: Välkommen Moa Narving!

Moa Narving statistik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.