Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rinne U21-uttagen

Jacob Rinne tillsammans med okänd AIKare.

Jacob Rinne tillsammans med okänd AIKare.

ÖSKs målvakt Jacob Rinne har blivit uttagen till den U21-trupp som kommer att möta Cypern samt Tjeckien eller Österrike den 14 och 18 november.  Den trupp som tagits ut nu har siktet inställt på U21-EM 2017. För det mästerskapet är Jacob överårig, men förbundsledning vill se honom med tanke på det U21-mästerskap, som skall avgöras i sommar. Den truppen skall innehålla tre målvakter och Jacob har alltså en chans att bli uttagen till den om han sköter sig bra på Cypern.

SvFF: Första matcherna för nästa U21-kull

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.