Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cuplördag 141101

Cupspelet har fortsatt idag med rätt hyfsade resultat för deltagande lag från ÖSK.

I Karlslundscupen spelade ÖSK P99 först oavgjort 1-1 mot Karlslund P00. Ett litet bakslag förvisso, men det gjorde ändå inte så mycket eftersom laget senare besegrade Danderyds SK i den sista gruppspelsmatchen och därför – trots tappet mot KIF – placerade sig som grupptvåa. Som belöning/bestraffning kommer laget nu att tvingas stiga upp extra tidigt, trots att det är söndag. Kl. 08:00 börjar nämligen deras B-semifinal mot Boo FF på Karlslund Arena.


I Göteborg fortsatte de två yngre lagen att prestera bra resultat. Även P00 verkar ha fått lite bättre ordning på fotbollen.

ÖSK P00 vann sin sista gruppspelsmatch med 5-4 mot hemmalaget GAIS. I B-slutspelets kvartsfinal besegrade de sedan Landskrona BoIS med 3-1. I B-slutspelets semifinal ställs de i morgon mot Trelleborgs FF.

ÖSK P01 spelade oavgjort i sin sista gruppspelsmatch (3-3 mot Kalmar FF). De vann dock gruppen på bättre målskillnad än vad Kalmar hade. I A-slutspelets kvartsfinal slog de IK Sirius med 5-0. I morgon väntar Hässleholms IF, som överraskande besegrade Brommapojkarna.

ÖSK P02 i den yngsta pojkklassen är så här långt utan poängförlust. I gruppspelet slog de bland annat IFK Göteborg. I den kvartsfinalen slog de BK Hävken med 5-1. I semifnalen i morgon möter de GAIS.


I Bergslagen Futsal Cup var det idag herrarna som gjorde klart sina gruppspel. ÖSK Söder har ett lag med på herrsidan, vilket jag missat. Utifrån deras förutsättningar tycker jag att de verkar ha haft en bra dag. Vinst mot Frövi IK (4-1), förlust mot FC Assyriska (1-3) och sedan oavgjort mot gruppsegrarna från Latorp (1-1).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.