Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsalen drar igång

Futsalsäsongen i distriktet drar traditionsenligt igång i helgen med Bergslagens Futsal Cup, som arrangeras av Frövi IK men spelas i länshandbollens högborg Lindesberg.

Bland de deltagande lagen märks ÖSK Söder som reser dit utan att känna den onödiga press som försvarandet av tidigare stordåd för med sig. Det brukar alltså inte gå särskilt bra för Söders Damlag i den här turneringen. Men det är ju ändå ett sätt att komma igång med vintergörat för de som gillar inomhusbollarna. Fotbollskollektivet är ju rätt splittrat på den punkten.

Söder skriver på sin hemsida, att det blir följande lag som inte behöver försvara några tidigare framgångar: Mimmi Paulson-Febo, Moa Narving, Amanda Nordenby, Lisa Sundell, Silvia Erkisi, Hanna Holmgren Karlsson, Sara Sandberg, Sabina Håkansson (k), Sandra Johansson, Klara Thorsén, Freja Olofsson och Emma Tivemo.

Även om det saknas några duktiga inomhusspelare så tycker jag att det ser ut som ett starkt lag. De yngre tjejerna etablerar sig i laget och dessutom har man med två namn med KIF-prägel. Mimmi Paulson-Febo och Moa Narving. Det behöver ju inte betyda att de kommer att spela gräsfotboll med Söder nästa sommar – klubbtillhörigheter inne resp. ute står ju så att säga på egna ben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.