Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cuphelg i Karlslund och Göteborg

Det är inte bara ÖSKs A-lag som avslutar utesäsongen den här helgen. Flera av ÖSKs yngre klasser avslutar sina säsonger med spännande cupspel.

ÖSKs 99:or är ett av 16 lag som deltar i Karlslunds Elitcup. Lagen är indelade i fyra grupper och spelar sin första match i eftermiddag. Ytterligare två gruppspelsmatcher blir det i morgon lördag innan cupen avslutas med slutspel på söndag. Deltagarlistan domineras lite överraskande av lag med stockholmsanknytning. Hela 9 av de 16 lagen kommer från Stockholm (med förorter).

SPELSCHEMA:
Fredag.
Kl. 16.00, IFK Haninge – ÖSK (Karlslund Arena)
Lördag.
Kl. 12.00, ÖSK – Karlslunds IF P00 (Trängen)
Kl. 17.00, Danderyds SK – ÖSK (Karlslund Arena)
Söndag.
Slutspelsmatcher.

Det skall bli intressant att se var laget står för tillfället efter sin starka säsongsavslutning. I ÖSKs grupp skulle egentligen ett finskt lag ha deltagit. Det laget kommer av allt att döma inte, varför Karlslund med kort varsel har fått lov att sätta in sitt P00-lag i stället.


P00, P01 och P02 har åkt till Göteborg för att vara med i GAIS Open. De här åldersklasserna ligger än så länge utanför Bloggens bevakningsområde, men jag tror att man kan förvänta sig bra resultat i de två yngre åldersklasserna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.