Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cupfredag 141031

ÖSK P99 inledde Karlslundscupen med en 3-2 förlust mot IFK Haninge. ÖSKarna började bra (spelmässigt), men utan att få till någon egentlig spets på sina anfall. IFK Haninge försvarade sig väl och hotade ÖSK genom sina snabba anfallare. I mitten av första halvlek såg det ett tag ut som om det skulle bli ett riktigt blodbad, men så småningom fick ÖSK bättre grepp om sina motståndare. Innan halvleken var slut kunde dessutom Anton Söderman reducera till 1-3 efter ett av få bra ÖSK-anfall (inlägg av Adam Fredriksson).

Andra halvlek spelade inget av lagen speciellt bra – oorganiserat på båda håll med många tappade bollar. Sebastian Ternevid bättrade på siffrorna till 2-3 i den näst sista minuten. En snygg lyftning över målvakten som kommit ut på halvdistans. Men det var så dags då det. Haninge vann rättvist.


I Göteborg har P01 och P02 vunnit båda sina matcher, medan 14-åringarna förlorat sina två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.