Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Säsongsavslutning mot BP

ÖSK spelar årets sista U21-match i eftermiddag. Mötet med Brommapojkarna skulle väl lika gärna kunna rubriceras som testmatch eftersom ÖSK bjudit in hela sex spelare utifrån för deltagande. ÖSK kommer som vanligt till matchen med spelare som hämtats från flera olika truppen. Eftersom A-truppen bara har en match kvar att spela den här säsongen så finns det ingen egentlig anledning att ta med spelare från A-truppen bara för att kunna hålla igång dem ifall de kommer att behövas i en senare serieomgång. Det är väl på sätt och vis detta förhållande som öpnnat för att ta med hela sex spelare från andra klubbar än ÖSK. (Sju om man räknar med Forwardlånet Sebastian Ring).

ÖSK har tagit ut följande trupp till matchen:

Från A-truppen: Christer Lipovac, Boris Lumbana, Samuel Mensah och Mohammed Saeid
Från U19: Carl Ekstrand Hamrén, Marcus Elmersson (mv), Hugo Eriksson, Anton Westerlund och Sebastian Ring
Från U17: Felix Möller
Provspelare: Adam Molin (Karlslunds IF), Ibrahim Alushaj (Motala AIF), Junior wa Kamana (Ludvika FK), William Olausson (Piteå IF), David Hasler (Syrianska Kerburan) och Douglas Bjäresten (mv, AFK Linköping)

Av spelarna från A-truppen har Boris Lumbana och Mohammed Saeid utgående kontrakt och det här kan möjligen vara deras sista match för ÖSK. Saknas, som så många gånger förr, gör William Atashkadeh, som väl knappast har en plats i ÖSKs framtidsplaner. Jag hade trott att vi skulle få se Filip Albertsson i den här matchen. Forwardlånet är ju avstängd från den sista seriematchen och med tanke på att han bara spelade några minuter innan han blev utvisad hade det väl passat bra att få en möjlighet att se honom i aktion med ÖSK. Så blev det nu inte utan det blev i stället Sebastian Ring som ”lånades in” från Forward.

NA skriver en del om dagens provspelare: Listan med ÖSK:s alla provspelare i kväll

Dagens match börjar två timmar tidigare än normalt, så redan kl. 16:00 bör man vara på plats om man vill se matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.