Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ring i valet och kvalet

Sebastian Ring (Foto: BK Forward)

Sebastian Ring (Foto: BK Forward)


BK Forward skriver på sin hemsida om sin senaste div 1-match. Det verkar ha varit en händelserik tillställning mot bottenstridande Valsta Syrianska, som inleddes med att Sebastian Ring knorrade in en frispark redan i den fjärde minuten. Lagen följdes åt i målprotokollet tills dess att Erik Björndal, som blivit målgörare på ”gamla dar” gav Forward en halvtidsledning med 3-2. I den 59:e minuten byttes Filip Albertsson in. Filip fick dock lämna planen redan fem minuter senare efter att ha blivit rödkortsutvisad. Något som dock inte hindrade Forward från att öka på sin ledning med ytterligare två mål. Ett av dessa gjordes av Robert Walker. Lukman Murad, lagets tredje ÖSKare, spelade från start och blev taktiskt utbytt i den 90:e minuten.

Forward skriver i sin artikel, att Sebastians kontrakt med ÖSK går ut i december och att han fått förslag från både ÖSK och Forward beträffande en fortsättning. En inte helt lätt situation, skulle jag tro. Hos Forward kommer han att få speltid, men knappast någon lön (att tala om). Hos ÖSK blir nog ersättningen betydligt bättre, men säker på annan speltid än i den svajiga U21-miljön kan han inte vara säker på. Bäst vore kanske ett kontrakt med ÖSK samt fortsatt utlåning till Forward för ytterligare ett år, men det är väl tveksamt om ÖSK tycker att det är en så bra idé.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.