Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Förlust i Gävle

Det blev en klar förlust mot Gefle IF då ÖSK avslutade årets spel i juniorallsvenskan. Hemmalaget vann med 4-1 och ÖSKarna verkar inte ha varit med i matchen att döma av hur målen föll. Sportklubbens mål gjordes av Christer Lipovac på straff i den 76:e minuten vid ställningen 4-0.

Matchdomaren som rapporterade in resultatet verkar inte riktigt ha haft ordning på tangenterna så Bloggen får lov att avstå från att redovisa vilka som spelade från start och vilka som satt på bänken. För det kan knappast ha varit så att ÖSK valde att spela med båda målvakterna på plan samtidigt och med de inlånade U16-spelarna i startelvan medan några 19-åringar satts på bänken. Vi få se om ÖSK reder ut begreppen så småningom.

Gefle IF: Säsongsavslutning med säker trea för u19

Även om serien nu är färdigspelad åter står en eller möjligen två matcher för juniorerna. Den 28 oktober möter ÖSK Brommapojkarna i U21-serien. Därefter väntar en junior-DM final mot BK Forward den 4 november.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.