Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Säsongsavslutning på Strömvallen

Oskar Ålgars, Anton Westerlund och Oscar Fardelin är alla med i årets sista U19-match. (Foto: Peter Fardelin)

Oskar Ålgars, Anton Westerlund och Oscar Fardelin är alla med i årets sista U19-match. (Foto: Peter Fardelin)


ÖSKs U19-lag avslutar idag sin säsong i juniorallsvenskan genom att möta Gefle IF på Strömvallen. Inget av lagen har rent seriemässigt så mycket att spela för. Med fjorton lag i serien men bara fyra streckplatser att kämpa om resp. försöka att undvika blir det rätt mycket ingenmansland mot slutet av serien.

ÖSKs matchtrupp präglas en del av U17-semifinalen som skall spelas. De spelarna som är aktuella för den matchen är knappast med i Gävle. ÖSK har tagit ut följande trupp för Gefle-matchen: Marcus Elmersson (mv), Hugo Eriksson, Oskar Ålgars, Carl Ekstrand Hamrén, Andreas Klingström, Edvin Ahlnäs, Amel Rastoder, Anton Westerlund, Michel Yanez, Christer Lipovac, Oscar Fardelin, Simon Glännestrand, William Gunnarsson, Carl Jägerhill, Adem Greku (U16), Jakob Ludéen (U16) och John Lennartsson (mv, U16).

De 11 första i ÖSK-truppen ser väl misstänkt ut som den tilltänkta startelvan, om man undantar att mittbacken Oscar Fardelin placerats på topp. Men han kom ju in som anfallare i den senaste matchens slutforcering och det är möjligt att man ger honom den platsen igen om Carl Jägerhill inte är helt kurant. Michel Yanez tar normalt en plats i U17-laget, men han är avstängd efter två gula kort och kan alltså inte spela i morgon. Att Christer Lipovac finns med i truppen och förmodligen startar får nog tas som en indikation på att han inte finns med i A-lagstränarnas planer inför måndagsmötet med Djurgården.

Avspark kl. 13:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.