Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Sen avspark mot Elfsborg

Datum, tid och plats har nu blivit klara för ÖSK U17:s semifinal i pojkallsvenskan. Att motståndaren skulle bli Elfsborg har stått klart ända sedan Sollentuna besegrades i söndags. Däremot tog det ”väldigt” lång tid att komma överens om när matchen skulle spelas.

Nu är det i alla fall bestämt. Semifinalen, som spelas på Behrn Arena, avsparkas kl. 18.30 på söndag. Orsaken till den sena matchstarten är att KIF Örebro dessförinnan skall avsluta sin allsvenska säsong. Den matchen börjar kl. 15:00, vilket innebär att KIF-damerna lagt beslag på i princip hela eftermiddagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.