Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Förlust mot AIK

ÖSK var i Solna i förrgår och mötte då AIK i den så kallade U21-serien. ÖSK reste dit med ett starkt lag och även AIK passade på att utnyttja landslagsuppehållet genom att lufta en hel del spelare från sin A-trupp – 11 stycken för att vara exakt.

AIK, som förlorade sin senaste U21-match mot ÖSK med 10-1 hade revansch att utkräva. Något de även lyckades med fastän segersiffrorna blev mer beskedliga 3-0.

ÖSK har inte skrivit något om matchen, vilket alltid är tråkigt. Det kanske inte fanns så mycket positivt att skriva om den, men ändå. I U21-allsvenskan tillämpas fro bytesrätt, vilket gör att spelarbytena inte redovisas.

Av matchrapporten att döma startade ÖSK med följande spelare: Hugo Eriksson, Ayanda Nkili, Mohammed Khalid Saeid, Andreas Klingström, Christoffer Wiktorsson, Samuel Mensah, Boris Lumbana (k), Jacob Rinne (mv), Christer Lipovac, Anton Westerlund och Adam Molin från Karlslund.
På bänken då matchen började satt: Oskar Ålgars, Almin Masic, Marcus Karlsson, William Atashkadeh, Carl Jägerhill och Marcus Elmersson (mv)

AIK har lagt upp ett videoinslag på YouTube med matchens höjdpunkter (sedda ur ett AIK-perspektiv, antar jag).

AIK: U21 besegrade Örebro SK

Nu återstår en match i årets U21-allsvenka för ÖSKs del. Den spelas mot Brommapojkarna tisdagen den 28 oktober. Den matchen kommer ÖSK av allt att döma att använda för att titta på ett antal testspelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.