Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alushaj provspelar med ÖSK

Ibrahim Alushaj. (Foto: Motala Vadstena Tidning)

Ibrahim Alushaj. (Foto: Motala Vadstena Tidning)

Fotbolltransfers.com skrev igår, att Motala AIFs skyttekung Ibrahim Alushaj kommer att provspela med ÖSK. Magnus Sköldmark bekräftar, att han kommer att vara med då ÖSK möter Brommapojkarna i årets sista U21-match.

Alushaj har gjort hela 20 av Motalas 47 mål denna säsong (på 23 matcher) samt dessutom spelat fram till ytterligare 11. Han är väl den främsta orsaken till att Motala nästan kan vara med och utmana topplagen i den södra div 1-serien.

Helt klart en intressant spelare att testa för ÖSK. Men med tanke på att han nästa år fyller 30 är det väl ändå tveksamt om ÖSK vill satsa/chansa på honom. Det finns liksom ingen upplärningstid att avsätta för att anpassa talangen till allsvenska förhållanden. För att vara intressant för ÖSK måste han kunna prestera från dag 1. Det är dock inte enbart ÖSK som sägs vara intresserade. Även Åtvidaberg skall ha anmält intresse och det finns säkert klubbar i Superettan som gjort detsamma.

Spelarprofil – Ibrahim Alushaj

141020. NA: ÖSK:s provspelare: ”Ska ta chansen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.