Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P/F 99: Distriktslagssamlingar

Distriktets 15-åringar hade sin första stora sammandragning på Elitpojk-/ och -flicklägren i somras. För dem är nästa stora uppgift Cup Byggnads resp. Cup Kommunal om ett år. Distriktförbundskaptenerna jobbar redan med sina trupper med en oktobersammandragning. Pojkarna samlas i Hallsberg för träning samt en match mot Östergötland den 18 och 19 oktober. Flickorna hade sin sammandragning tillsammans med F98 och F00 i Sköllersta i helgen som var.

P99.
Till åldersklassens sammandragning har 29 spelare kallats. IK Sturehov och ÖSK dominerar kraftigt i deltagarlistan med 11 resp. spelare.

Deltagande från ÖSK är: Simon Bladh (mv), Jack Meehan (mv), Samuel Brunnberg, Jonathan Eriksson, Almin Masic, Samuel Oskarsson, Touma Sabbagh, Viktor Svensson, Sebastian Ternevid och Henrik Westher. Dessutom är Hassan Hussein reserv på hemmaplan. Saknas bland ÖSKarna av någon anledning gör Anton Söderman, den regional seriens näst bästa målgörare. Distriktsförbundskaptener är Johan Cehlin, Peter Johansson och Göran Kring, samtliga hämtade från ÖSK-familjen.

F99.
25 flickor deltog på lägret av vilka 3 har ÖSK som klubbadress. Det var målvakten Fanny Edwinzon samt Emma Pettersson och Sarah Axelsson. Niclas Collgård är en av truppens distriktsförbundskaptener och ÖSK Söders målvakt Ida Lindell är målvaktsinstruktör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.