Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Blandat i Karlskoga

4690716

ÖSKs U16-lag avslutade sin utomhussäsong med en 3-2 förlust mot KB Karlskoga. Lite onödigt kanske, med tanke på lagens respektive tabellplaceringar. ÖSKarna hade nog lite svårt att tända till i en betydelselös avslutningsmatch. För hemmalaget å andra sidan är en seger mot ett örebrolag och då allra helst ÖSK en fjäder i hatten. Karlskoga hade ledningen med 2-1 efter den första halvleken. ÖSKs mål gjordes vid ställningen 1-0 av Hampus Lundgren.

Andra halvlek inleddes sedan med att ÖSKs målvakt John Lennartsson blev utvisad, ÖSK fick lov att sätta in en utespelare i målet och släppte sedan mer eller mindre direkt ett tredje mål. Med en spelare mindre på plan vaknar ÖSKarna till liv och dominerar resten av matchen. Närmare än ett straffmål till 3-2 (Ebrima Jaithe) kom man dock aldrig.

Därmed är årets utesäsong och tiden hos ÖSK ungdom avslutad för det här laget. Nästa år kommer truppen att spela pojkallsvenskt under ÖSK Fotbolls ansvar.

Lagets hemsida: Säsongen sista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.