Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P/F98: Distriktslagssamlingar

Med seriespelet avklarat (för de flesta) är det nu dags att samla krafterna inför Cup Byggnads och Cup Kommunal i vilka de olika fotbolldistriktens 16-åringar möts. ÖLFF anordnar därför en sammandragning för flickorna i Sköllersta den 11 och 12 oktober. På programmet står bland annat en träningsmatch mot Östergörland, som för övrigt är en av de kommande motståndarna i Cup Kommunals gruppspel. Pojkarna har sin sammandragning en vecka senare och för deras del är det ett möte i Motala mot Östergötand som står på programmet.

Till sammandragningen för F98 är följande ÖSKare uttagna: Sabina Forsberg, Lova Händel, Filippa Jägerhill, Freja Olofsson, Amanda Nordenby, Sofia Andersson Gustafsson mv) och Johanna Persson.

Tillägg: Johanna Persson är alltså = Hanna Persson, vilket föklarar den saken på ett tillfredsställande sätt. Det borde jag nog ha kunnat räknat ut själv utan hjälp av Wilma Brogren. Jag undrar om hon möjligen kan ha ett foto på (Jo)hanna?

Problemet med den uttagningen är väl i första hand att Sabina Forsberg och Freja Olofsson liksom till ÖSK Söder utlånade KIF Örebro-spelaren Sejde Abrahamson är i Kalmar på lördagen för att spela kvalmatch till Elitettan. Beträffande Johanna Persson måste jag nog erkänna att jag inte vet vem det är.

Till truppen för pojkarnas träningsmatch är följande ÖSKare kallade: Jack Meehan (mv), Viktor Fransilla, Gabriel Fernsten, Burin Jankeaw, Kevin Johansson, Almin Masic, Marcus Karlsson, Alex Hahne och Pontus Bergström.

När det gäller pojkarna kan man notera Kevin Johansson, som tidigare spelat för Karlslunds IF nu tycks ha bytt till ÖSK. Kul att se att Pontus Bergström tagit en plats i truppen, medan jag saknar Ebrima Jaithes namn. Ibou är en duktig målgörare och har dessutom de fysiska förutsättningarna för att göra sig gällande i det offensiva spelet.

Tillägg: Höstens nyförvärv Viktor Walldén och Oliver Kåhed fortsätter samtidigt att representera Värmland i Cup Byggnads.

3 kommentarer – kommentera

Broggan

Hanna Persson spelar som mittback i flickjuniorerna :)

Ficedula hypoleuca

Att Johanna = Hanna borde jag kanske ha kunnat räkna ut. Tack för påpekandet!

Info från västra utposten

Finns två st uttagna ÖSK killar i Värmlands distriktlag också, Viktor Walldén och Oliver Kåhed.
Tror även de kommer mötas snart i en träningsmatch :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.