Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Vinst mot Vasalund

ÖSKs U19-lag var i går kväll i Solna för att göra klart U19-matchen mot Vasalund. Matchen påbörjades den 15 augusti, men fick då lov att avbrytas på grund av ett häftigt regnväder. Då hade det enligt uppgift gått 69 minuter. Igår gjordes matchen klar och ÖSK rapporteras som vinnare med siffrorna 5-1. Det blev således ytterligare 2 mål för de svartvita under de återstående 21 minuterna – om det nu verkligen var allt man spelade. Det är väl nästan så att man hoppas att de kunde fortsätta att spela fast då med stämpeln träningsmatch på resten av matchen.

Vilka som ingick i laget och vem som gjorde målen är ännu så länge oklart eftersom det inte finns någon matchrapport hos SvFF från mötet. Det är väl förresten tveksamt om deras system klarar av att redovisa en match som spelas i två ”omgångar”. Det kan ju ha varit delvis andra trupper i fortsättningsmatchen.

Hur som helst med det. ÖSK vann med 5-1 mot Vasalund som är ett av de bättre lagen i tabellen. Ett bra resultat med andra ord oberoende av hur det tillkom.

1 kommentar – kommentera

Matte

Har försökt åtminstone få reda på vilken trupp som åkte, men det är som förgjort…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.