Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Buss till Norrköping

ÖSK – som för en gångs skull ligger långt framme i sin planering – skriver på sin hemsida, att man anordnar en bussresa till bortamatchen mot IFK Norrköping den 26 oktober. Erbjudna priser får väl sägas vara minst sagt överkomliga då buss plus matchbiljett kostar 250 kronor för vanliga dödliga och bara 200 kronor för ungdomar, pensionärer och studerande.

Ordinarie biljettpriser på Nya Parken är 120/60 för Bortastå och 260/160 för Västra Läktaren (långsida). Dessutom tillkommer, skriver Norrköping på sin hemsida, 10 – 30 kronor vid köp av biljetten på matchdagen.

Det verkar väl av priserna att döma, som om ÖSK förhandlat fram ett riktigt bra pris från Norrköping och/eller bussbolaget.

IFK Norrköpings säsong har inte varit någon publikmässig succé. Klubben snittar lite drygt 5.800 åskådare per match, vilket är 1.000 färre än vad ÖSK haft. En påfyllning med ÖSK-supportrar är därför säkert väldigt välkommen även om det inte sker till fullt pris.

För hemmalaget, som i dagsläget ligger på kvalplats kan matchen med stor sannolikhet visa sig vara av stor betydelse i deras kamp för att hålla sig kvar i allsvenskan. Norrköping möter i nästa omgång bottenkonkurrenterna från Gefle IF på bortaplan. Därefter är det ÖSK hemma innan årets allsvenska avslutas med Djurgården borta.

ÖSK: ÖSK Fotboll ordnar bussar till Norrköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.