Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cup- och kvaltider

Många av ÖSKs lag spelade klart sina serier under den gångna helgen. Två trupper som fortsätter med en förlängd säsong är ÖSK U17 och ÖSK Söder Dam.

Pojklaget vann sin åttondelsfinal i slutspelet, då de besegrade Umeå FC med 2-1 på bortaplan. I kvarten ställs de mot Sollentuna FK som vann över IFK Norrköping med 5-4 efter en händelserik match. Matchen mot Sollentuna spelas söndagen den 12 oktober med en avspark som av någon anledning lagts så sent som 19:00.

För Söder Dam, som skall försöka kvala sig upp till Elitettan – damfotbollens andranivå, väntar borta- och hemmamatcher mot IFK Kalmar lördagarna den 11 och 18 oktober. Damerna börjar på bortaplan och spelar den andra matchen hemma på GPP IP. Båda matcherna börjar kl. 15:00

SvFF: Kval till Elitettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.