Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: En poäng i Solna

Anton Westerlund gjorde ÖSKs mål mot AIK.

Anton Westerlund gjorde ÖSKs mål mot AIK.

ÖSKs U19-lag spelade idag på bortaplan oavgjort mot AIK. Matchen slutade 1-1 efter det att Anton Westerlund kvitterat för ÖSK i den 69:e minuten. AIK hade dessförinnan tagit ledningen i början av andra halvlek. För ÖSK var det en match i serielunken medan den för AIK innebar att de fick lämna över en av de två slutspelsmatcherna till Djurgårdens IF. Helt klart hade hemmalaget betydligt mer att spela för, vilket onekligen gör att ÖSKs poäng väger rätt tungt.

ÖSK: Oavgjort mot AIK

ÖSKs startelva: Marcus Elmersson – Hugo Eriksson, Oskar Ålgars, Carl Ekstrand Hamrén, Edwin Ahlnäs (66) – Simon Glännestrand (88), Amel Rastoder, Anton Westerlund, Max Lindborg – Andreas Klingström, Carl Jägerhill (82)
Avbytare: Albin Ödberg (U17, 66), Ibrahim Jaiteh (U16, 82) och Hugo Ljunglöf (U16, 88)

1 kommentar – kommentera

Matte

Snyggt jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.