Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mot Visby

Vinna eller försvinna. ÖSK Söders damer har allt i egna händer – eller kanske snarare framför sina egna fötter – då den avslutade div-1 omgången spelas på lördag. För Söders del väntar en weekend på Gotland. Logistiken och SvFF:s matchplanering gör att det blir en tredagarsutflykt för Söders damer. Örebro lämnar de redan vid lunchtid i morgon för en match som börjar drygt 24 timmar senare. Hemresa blir det sedan inte förrän söndagen. Går det bra så finns det väl en del att fira medan man väntar på färjan. Eljest inte.

Söder reser till Visby med en trupp som nog till och med ser lite starkare ut än den som besegrade Västerås BK30 i helgen som var. Följande spelare är uttagna: Ida Lindell (mv), Stina Gävbo, Lisa Sundell, Silvia Erkisi, Hanna Holmgren Karlsson, Camilla Erkisi, Sejde Abrahamsson, Sara Sandberg, Sabina Håkansson, Sabina Forsberg, Sandra Johansson, Klara Thorsén, Freja Olofsson, Emma Tivemo, Hanna Åbom (k) och Cassandra Söder (mv).

Lycka till önskar Eyravallsbloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.