Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Junior-DM damer

Det blev inga DM-tecken för ÖSK Söders damjuniorer när de i kvällens andra match mötte KIF Örebro. Motståndarna med ett lag som väl var något eller rent av några år äldre kom till spel med några spelare från KIF Örebros A-trupp. Speciellt på den offensiva trion Linda Hallin, Adelisa Grabus och Michelle De Jongh var lite för bra för att det skulle bli en jämn match. Hallin och De Jongh gjorde två mål var, Grabus ett och det sjätte av Viktor Franssilas syster Wilma. Slutresultatet blev således 6-0.

Jag såg i och för sig bara den första halvleken, som KIF Örebro vann med 3-0. ÖSK Söder lyckades tidvis hålla spelet uppe rätt bra, men när KIFarnas offensiva spelare kunde komma rättvända och med fart mot mål gick det lite för fort för Söders försvar.

ÖSK Söder Dam: Grattis KIF Örebro Talang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.