Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Långresa för U17

Det blir en lång resa för ÖSKs U17-lag då slutspelet i pojkallsvenskan inleds med åttondelsfinalen. På ÖSKs lott stod det nämligen bortamatch mot Umeå FC. Ja, det var väl bara borta/hemma som lottades. Spelordningen bestämdes av placeringen i resp. serie. Bäst mötte sämst och så vidare. Umeås placering i den norra pojkallsvenska serien var en andraplats. ÖSK kom fyra i den mellersta serien. Om ÖSK skulle vinna den första matchen väntar sedan i kvartsfinalen vinnaren mellan Sollentuna FK och IFK Norrköping.

ÖSKs match spelas på söndag (5.10) kl. 14:00 på Dragon 1 (konstgräs).

Tillägg: Matchen börjar redan kl. 12:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.